Nieuwe kalender met Padelactiviteiten en meer info van het Bastion Padelfront.  

16 september 2020


De zomer is voorbij tijd voor een nieuwe kalender met Padelactiviteiten en meer info van het Bastion Padelfront.  

KNLTB Competitie
Afgelopen weekend is de KNLTB padelcompetitie weer begonnen. 5 weken lang wordt er op alle niveaus op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondag weer gestreden. Er spelen maar liefst 11 Bastion seniorenteams en 2 junioren teams. 
Dit betekent dat er veel padel te kijken is, as zondagochtend speelt ons 1e team in de topklasse thuis. Mocht je willen komen kijken houdt dan rekening met de corona maatregelen en zorg dat het niet te druk wordt.
Het betekent ook dat het in het weekeind wat lastiger zal zijn om vrij te spelen. Kijk goed in de club app voordat je afspreekt om te spelen.   

SCALA Competitie
De SCALA zomer periode was een groot succes met bijna 60 deelnemers en heel veel gespeelde wedstrijden (poule winnaars zie onderaan).
Op 13 september gaan we weer van start. Alle deelnemers zijn automatisch weer ingeschreven. Zij hebben hierover vandaag een mailtje ontvangen. Ook over eventueel afmelden.
Mocht jij ook mee willen doen en zo de komende 3 maanden een 4 of 5 leuke potten spelen, andere padellers ontmoeten en misschien wel promoveren naar een hogere poule. Schrijf je dan nu in!
Download de scala app op je telefoon, maak een account aan en meld je aan bij de league Bastion Baselaar Padel. Let op je moet als team inschrijven en daarvoor moet je beiden een account hebben.
Mocht je graag mee willen spelen maar nog geen partner weten. Stuur even een mailtje naar [email protected] en geef hierbij ook even je niveau door.  

3e Bastion Padel Clubkampioenschappen
In de week van 12 t/m 18 oktober worden de 3e BPC gehouden. Je kunt je inschrijven voor Herendubbel, damesdubbel en/of gemengd dubbel. De inschrijving is open voor ALLE niveaus. Er zijn 4 aparte klassen voor beginners t/m topklasse. En inschrijving is ook open voor alle leeftijden dus ook de jeugd kan de degens kruisen op de padelbanen.
Schrijf je snel in via https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=5B644EB7-309F-4AF2-ADFC-E77632382423
Mocht je vragen hebben of een partner zoeken, stuur even een mailtje naar [email protected]

Padeltrainingen
In de week van 21 september start de nieuwe padelcursus van 8 weken. Heb je nog niet ingeschreven en wil je nog deelnemen aan de cursus, schrijf dan nu in.
 https://www.simontennis.nl/locaties/detail/34/
Op zaterdagochtend wordt de training gegeven door onze Spaanse trainer Pablo Moreno Hernandez. Deze trainingen zijn speciaal voor spelers met ruime ervaring. Mocht je naar een nog hoger niveau willen schrijf dan in voor de wedstrijdtrainingen van Pablo. 

Interne toernooitjes
Vanwege de competitie en de clubkampioenschappen zullen de volgende interne toernooitjes pas weer in november plaatsvinden. Er is geen baan- en organisatiecapaciteit voor die tijd.  

Padelbaan 3&4 
De commisse p3&4 is hard bezig om de aanleg van twee nieuwe banen en de renovatie van 2 tennisbanen te realiseren. Je zult vast al wel hun oproep voor jouw steun hiervoor voorbij hebben zien komen. Inmiddels zitten ze al bijna op de helft van de benodigde funding, maar je hulp is hard nodig om zo snel mogelijk groen licht te hebben voor de aanleg. Dus ga even naar https://www.bastionbaselaar.nl/padel3en4 en meld je aan voor ledenobligaties tegen een leuke rente en/of als padelsupporter!  

Tot snel bij Bastion

De Padelcie  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310