Bardienst

Inplannen bardienst

Als lid van Bastion Baselaar (tussen de 18 en de 75 jaar) dien je twee diensten per jaar te draaien. Als je ouder bent dan 75 jaar promoten we wel het doen van bardiensten om actief te blijven binnen de vereniging.

Word je lid per 1 juli geldt 1 bardienst.

Wanneer je wat meer informatie wilt hebben over bardienst of een keer een half uurtje a uurtje wilt meekijken, mail dan gerust naar [email protected]
Als er veel interesse is in meekijken, gaan wij waarschijnlijk 1 keer maand een inloopuurtje regelen. 

Lees hieronder hoe je de diensten kan inplannnen.

Inplannen via Website

Je gaat naar mijn.knltb.club en kiest voor je eigen vereniging. Daarna kun je inloggen met de gegevens die je per mail hebt ontvangen. Je kunt ook kiezen voor de "wachtwoord vergeten"-functie, als je de mail niet meer hebt. In het scherm wat opent zie je de diensten die je vereniging hebt aangemaakt:

  • Blauw = een dienst waarvoor je je hebt ingeschreven.
  • Wit = een dienst die ingevuld is.
  • Groen = een dienst waar nog mensen voor gezocht worden.

Als je een dienst gevonden hebt klik je op de dienst en plan je in door op de knop “Inplannen” te klikken. Bij vragen kun je een mail sturen naar [email protected]

Inplannen via de KNLTB club app:

Open de KNLTB clubapp. Kies in de onderste balk “club “ en vervolgens in de bovenste balk “diensten”.  Ga op de datum staan dat je een dienst wil draaien en die nog open staat. Klik op de dienst die nog beschikbaar is en druk op de knop “inschrijven”.

Puntensysteem en verschillende diensten

Voor bar/keuken diensten krijg je punten. Je dient per jaar 200 punten te halen.
Je krijgt 100 punten voor 1 dienst van 5 uur.

Dit jaar staan er naast de reguliere diensten, halve diensten in het rooster. Daar krijg je dan dus 50 punten voor. Fijn voor diegenen die 5 uur wel erg lang vinden. 

Je kunt ook weer sluitdiensten oppakken. Als sluiter draai je 5 diensten van ongeveer 1 a 1,5 uur aan het eind van de avond (21.30 tot 23.55 uur). Je helpt mee opruimen en afsluiten. Daar krijg je 40 punten voor.
Mocht je nu interesse hebben in sluiten en er zijn niet genoeg sluitdiensten meer in te plannen, neem dan contact op met [email protected]

IVA certificaat

Het is voor de vereniging wettelijk verplicht om de bardiensten door leden te laten verzorgen die het certificaat 'Instructie Verantwoord Alcohol schenken' hebben behaald. Mocht je dat in het verleden nog niet behaald hebben, dan vragen we je via onderstaande link dit certificaat te halen. Het neemt 15 minuten in beslag. Dank hiervoor. Klik hier 

Geen bardiensten draaien: Afkoop en Barteam

Bastion Baselaar kent voor leden, die hun bardienst niet willen vervullen, de mogelijkheid om de verplichte bardiensten af te kopen. Per dienst is dat € 50,- of vraag zelf het barteam om je dienst over te nemen voor €40 per dienst.

Note: Het Barteam is alleen zichtbaar wanneer je als lid bent ingelogd op de website. Mocht je de diensten willen afkopen, stuur dan een mail naar [email protected]

Verhinderd voor bardienst

  1. Probeer met iemand te ruilen uit je eigen netwerk.
  2. Bel iemand die 1 of 2 weken later een bardienst heeft op jouw tijdstip (wellicht dat zij kunnen ruilen met je). Je kunt de barplanning van de komende weken zien via de club app of website (clubapp: klik op "club" onderin en dan "diensten" bovenin of inloggen op de website en naar barplanning gaan). Ledenlijst is ook te vinden via de club app of website om in contact te komen met diegene (clubapp: klik op "info", staat naast "diensten" en dan "ledenlijst" of inloggen op website).
  3. Mocht dit allemaal niet lukken kun je iemand van het barteam vragen om jouw dienst te draaien. Dit kost €40 en gaat geheel naar diegene van het barteam die jouw dienst overneemt. Namen en telefoonnummers van het barteam staan hieronder (ALS JE INGELOGD BENT)

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Adres

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310