Bardienst

Inplannen bardienst

Als lid van Bastion Baselaar dien je twee diensten per jaar te draaien. Lees hieronder hoe je de diensten kan inplannnen.

Website

Je gaat naar mijn.knltb.club en kiest voor je eigen vereniging. Daarna kun je inloggen met de gegevens die je per mail hebt ontvangen. Je kunt ook kiezen voor de "wachtwoord vergeten"-functie, als je de mail niet meer hebt. In het scherm wat opent zie je de diensten die je vereniging hebt aangemaakt:

  • Blauw = een dienst waarvoor je je hebt ingeschreven.
  • Wit = een dienst die ingevuld is.
  • Groen = een dienst waar nog mensen voor gezocht worden.

Als je een dienst gevonden hebt klik je op de dienst en plan je in door op de knop “Inplannen” te klikken. Bij vragen kun je een mail sturen naar [email protected]

 

KNLTB club app:

Open de KNLTB clubapp. Kies in de onderste balk “club “ en vervogens in de bovenste balk “diensten”.  Ga op de datum staan dat je een dienst wil draaien en die nog open staat. Klik op de dienst die nog beschikbaar is en druk op de knop “inschrijven”. 

Sluitingsdiensten

Op dagen dat er een sluitingsdienst staat ingepland, draai je die avond de bardienst alleen. Mocht je alsnog interesse hebben om dit jaar sluiter te zijn, meld je dan aan door een mail te sturen naar [email protected]. Vijf sluitingsdiensten staan voor twee hele bardiensten. Competitiespelers dienen zeven sluitingsdiensten te draaien. Een sluitingsdienst houdt in dat je 1 uur voor sluitingstijd aanwezig bent en meehelpt met het sluitingsprotocol om vervolgens samen het paviljoen af te sluiten. 

 IVA certificaat

Het is voor de vereniging wettelijk verplicht om de bardiensten door leden te laten verzorgen die het certificaat 'Instructie Verantwoord Alcohol schenken' hebben behaald. Mocht je dat in het verleden nog niet behaald hebben, dan vragen we je via onderstaande link dit certificaat te halen. Het neemt 15 minuten in beslag. Dank hiervoor. Klik hier 

Geen bardiensten draaien

Bastion Baselaar kent voor leden, die hun bardienst niet willen vervullen, de mogelijkheid om de verplichte bardiensten af te kopen. Per dienst is dat € 40,- of vraag zelf het barteam om je dienst over te nemen voor € 25,- per dienst.

Note: Het Barteam is alleen zichtbaar wanneer je als lid bent ingelogd op de website. Mocht je de diensten willen afkopen, stuur dan een mail naar [email protected]

Verhinderd voor bardienst

  1. Probeer met iemand te ruilen uit je eigen netwerk.
  2. Bel iemand die 1 of 2 weken later een bardienst heeft op jouw tijdstip (wellicht dat zij kunnen ruilen met je). Je kunt de barplanning van de komende weken zien via de club app of website (clubapp: klik op "club" onderin en dan "diensten" bovenin of inloggen op de website en naar barplanning gaan). Ledenlijst is ook te vinden via de club app of website om in contact te komen met diegene (clubapp: klik op "info", staat naast "diensten" en dan "ledenlijst" of inloggen op website).
  3. Mocht dit allemaal niet lukken kun je iemand van het barteam vragen om jouw dienst te draaien. Dit kost 25,- euro en gaat geheel naar diegene van het barteam die jouw dienst overneemt. Namen en telnummers van het barteam staan hieronder.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310