Tennisles bij Bastion Baselaar

Vanaf 12 september 2011 verzorgt Bastion Baselaar haar tennistrainingen in eigen beheer onder de naam BTO. Om bij Bastion Baselaar tennistrainingen te volgen hoef je niet perse lid te zijn. Leden van Bastion Baselaar krijgen echter 15 % korting op de lesgelden.

 

De tennistrainers vormen een enthousiast team, dat zij kenmerkt door een deskundige en persoonsgebonden aanpak. Bastion Baselaar biedt tennistrainingen voor alle leeftijden en alle niveau’s, te weten: Bastion Tenniskids, Junioren, Senioren en Selectie.

In het tennisseizoen 2018/2019 worden de tennistrainingen, met uitzondering van de selectie, gegeven in een drietal cursussen. 

 

10 september 2018 - 18 december 2018 (m.u.v. Herfstvakantie) periode van 13 weken.

19 december 2019 - 8 april 2019 (m.u.v. Kerstvakantie/Carnavals vakantie/ Open toernooi) periode van 12 weken.

9 april 2019 – 9 september 2019 (m.u.v. Zomervakantie/ Open toernooi) periode van 13 weken.

 

Gedurende de eerste twee wintercursussen worden de tennistrainingen gegeven op de binnenbanen of buitenbanen (tapijt/ gravel). Gedurende de zomercursus worden de tennistrainingen gegeven op de buitenbanen (gravel), maar bij slecht weer wordt uitgeweken naar de binnenbanen, zodat de tennistrainingen altijd doorgang vinden.

Zorg dat u op tijd inschrijft, want hoe eerder u inschrijft, hoe groter de kans is dat u wordt ingedeeld op de door u gewenste dag en tijd. Indien u zich inschrijft voor een tennistraining, verklaart u zich akkoord met het lesreglement. Na de inschrijving ontvangt u een email ter bevestiging.

Voor vragen ten aanzien van de tennistrainingen van Bastion Baselaar kunt u emailen naar  [email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

073 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen
Nederland