Tennis trainers

Club trainer
Geert Jan Vollenbronck

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Geert Jan Vollenbronck. Ik ben geboren in 1978 en in 2001 begonnen met lesgeven bij verschillende clubs. Tijdens mijn studies (HBO Social Work en Kinder&Jeugd Psychologie Universiteit Tilburg) heb ik de KNLTB A&B opleiding gehaald. In 2005 heb ik de keuze gemaakt om me volledig te richten op het geven van tennis training. 

In totaal heb ik zo’n 13 jaar les gegeven bij Sla Raak in Oisterwijk. Daarnaast heb ik o.a.  trainingen verzorgd in een tennisschool (talentvolle jeugd en spelers t/m niveau 2) en een jaar de KNLTB Bondsjeugdopleiding.   Het lesgeven aan verschillende doelgroepen vind ik leuk.  Op de baan deel ik graag mijn ervaring met spelers en probeer ik aan te sluiten bij ieders wensen om op die manier doelen te stellen en progressie te boeken.   

Buiten het tennis vind ik het heel leuk om bezig te zijn met fotografie en koken. Ik woon in Oisterwijk met Caroline en Lisa, Guus, Joep en Teun.  Bastion komt op mij over als een club waar plaats is voor ieder lid. De mix van recreatief en prestatief tennis en de uitstraling die de club in Brabant heeft, vind ik heel uitnodigend. 

Club trainster Jitte Robben

Hoi allemaal!

Hierbij wil ik mezelf graag even aan jullie voorstellen! Vanaf 1 april 2021 zal ik de nieuwe clubtrainer zijn op Bastion Baselaar. Mijn naam is Jitte Robben en ik ben 28 jaar oud. Ik ben al actief als trainster in het tennisvak sinds 2009 en doe dit nog altijd met veel passie en plezier. Al die tijd heb ik gewerkt binnen Amjoy Tennis. Naast gediplomeerd tennistrainer ben ik ook afgestudeerd als orthopedagoog. Hard werken, veel plezier hebben en elke training een beetje beter worden zijn de dingen die ik de spelers op de baan elke les weer mee wil geven. Sinds september van dit jaar verzorg ik al een aantal jeugdtrainingen op Bastion op de zaterdagen dus sommigen zullen mij al kennen! Werken met de jeugd is mijn specialisme en ik zal dan ook veel jeugdlessen gaan geven, daarnaast zal ik ook een aantal avonden de trainingen voor volwassenen in gaan vullen.

Ik kijk er naar uit om fulltime bij Bastion aan de slag te gaan en jullie allemaal te leren kennen!

Tot snel!

Jitte 

Selectie trainer Jeroen Bok

Jeroens visie op tennis, resultaten op het gebied van coaching en begeleiding met spelers, jarenlange eigen wedstrijdervaring op topniveau en hoge trainers ambitie, passen zeer goed bij de prestatieve ambities van Bastion Baselaar.

Jeroen verzorgt de training voor de jeugd en senioren vanaf het profiel ontwikkelen. Daarnaast verzorgt hij de LOOT-training voor jeugd voor jeugd die school en sport combineren.  

Club trainster Chantal Oomen

Mijn naam is Chantal Oomen, getrouwd en 2 kinderen, woonachtig in Grave.

Per september 2016 ben ik trainster van Bastion Baselaar. Op jonge leeftijd was al vrij snel duidelijk dat ik een sportvrouw in hart en nieren ben. Vanaf mijn jeugd speel ik al bij THOS uit Grave. Daarvoor heb ik wedstrijd zwemmen gedaan en ben ik samen met tennissen nog een hele tijd blijven voetballen op een aardig niveau. Mijn vaardigheden ontwikkelden zich snel en ik wilde van mijn hobby mijn werk maken. Een logische keuze was om naar CIOS Arnhem te gaan en daar heb ik de opleiding gevolgd met als specialisatie Tennis licentie A en bewegingsagogie en als kleine keuzevak badminton.

Daarnaast ben ik onderwijsassistent en heb de cursus MBVO (Meer Bewegen Voor Ouderen) gedaan. Verder heb ik op de HAN in Nijmegen mijn 1e graad lesbevoegdheid behaald. Vanaf 1990 ben ik gaan werken, ik heb altijd op verschillende bedrijven en instanties gewerkt in het zwemonderwijs en als fitness instructeur als bewegingsagoog en in de avond uren tennisles. Dit heb ik bij verschillende verenigingen gedaan in omgeving Gelderland en Brabant. Ik heb het langste les gegeven bij THOS in Grave, waar ik nog steeds actief lid ben en competitie speel. Verder heb ik nog vele opleiding en cursussen gevolgd zodat ik op velerlei gebied ervaring mee neem naar deze nieuwe club. Naast mijn werk als tennisleraar ben ik sinds 2006 werkzaam als sportdocent op een CIOS opleiding in Eindhoven of wel SUMMA college. Daar geef ik vele vakken en specialisaties zoals bewegingsagogie, racketsporten, MFA, sportvaardigheden, zwemmen. In mijn vrije tijd ben ik zelf ook  geregeld op de tennis baan te vinden, namelijk voor een sportief uurtje socializen en voor de competitie. Ook mag ik graag in groepsverband kilometers slijten op mijn wielrenner. Wie weet zie ik jullie op de tennisbaan van Bastion Baselaar en wens iedereen leuke leerzame lessen toe.  

Sportieve Groeten,

Chantal Oomen

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Adres

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310