Trainers

Hoofdtrainer Jeroen Bok  

 

Met trots presenteert Bastion Baselaar de nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen(en): Jeroen Bok.

Jeroens visie op tennis, resultaten op het gebied van coaching en begeleiding met spelers, jarenlange eigen wedstrijdervaring op topniveau en hoge trainers ambitie, passen zeer goed bij de prestatieve ambities van Bastion Baselaar.

Jeroen verzorgt de training voor de jeugd en senioren vanaf het profiel ontwikkelen. Daarnaast verzorgt hij de LOOT-training voor jeugd voor jeugd die school en sport combineren.    

 

Clubtrainster Chantal Oomen  

 

Mijn naam is Chantal Oomen, 46 jaar, getrouwd, 2 kinderen van 17 en 13 jaar, woonachtig in Grave.

Per september 2016 ben ik trainster van Bastion Baselaar. Op jonge leeftijd was al vrij snel duidelijk dat ik een sportvrouw in hart en nieren ben. Vanaf mijn jeugd speel ik al bij THOS uit Grave. Daarvoor heb ik wedstrijd zwemmen gedaan en ben ik samen met tennissen nog een hele tijd blijven voetballen op een aardig niveau. Mijn vaardigheden ontwikkelden zich snel en ik wilde van mijn hobby mijn werk maken. Een logische keuze was om naar CIOS Arnhem te gaan en daar heb ik de opleiding gevolgd met als specialisatie Tennis  licentie A en bewegingsagogie en als kleine keuzevak badminton.

Daarnaast ben ik onderwijsassistent en heb de cursus MBVO (Meer Bewegen Voor Ouderen) gedaan. Verder heb ik op de HAN in Nijmegen mijn 1e graad lesbevoegdheid behaald. Vanaf 1990 ben ik gaan werken, ik heb altijd op verschillende bedrijven en instanties gewerkt in het zwemonderwijs en als fitness instructeur als bewegingsagoog en in de avond uren tennisles. Dit heb ik bij verschillende verenigingen gedaan in omgeving Gelderland en Brabant. Ik heb het langste les gegeven bij THOS in Grave, waar ik nog steeds actief lid ben en competitie speel. Verder heb ik nog vele opleiding en cursussen gevolgd zodat ik op velerlei gebied ervaring mee neem naar deze nieuwe club. Naast mijn werk als tennisleraar ben ik sinds 2006 werkzaam als sportdocent op een CIOS opleiding in Eindhoven of wel SUMMA college. Daar geef ik vele vakken en specialisaties zoals bewegingsagogie, racketsporten, MFA, sportvaardigheden, zwemmen. In mijn vrije tijd ben ik zelf ook  geregeld op de tennis baan te vinden, namelijk voor een sportief uurtje socializen en voor de competitie. Ook mag ik graag in groepsverband kilometers slijten op mijn wielrenner. Wie weet zie ik jullie op de tennisbaan van Bastion Baselaar en wens iedereen leuke leerzame lessen toe.  

Sportieve Groeten,  Chantal Oomen

Vragen?

logo

E-mail

info@bastionbaselaar.nl

Telefoon

+31 73 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen