Vacatures

Alle leden van Bastion Baselaar hebben één of twee gezamenlijke passies tennis en/ of padel. Misschien sta je er niet altijd bij stil, maar dit gaat niet zonder de inzet van heel veel mensen die voor of achter de schermen als vrijwilliger hun steentje bijdragen. Nu zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Vind je het leuk om mee te denken over de toekomst van Bastion Baselaar? Op korte termijn zijn we op zoek naar een Voorzitter Jeugdcommissie, Voorzitter Park & Paviljoen en Voorzitter Technische commissie.  

Voorzitter Jeugdcommissie

Wil jij inzetten om de jeugd van Bastion te laten genieten van het tennisspel? En wil je samen met een team daar een programma voor maken voor zowel de recreatieve als presetatieve jeugdspeler?? Misschien speelt je eigen kind wel bij Bastion? Dan zijn wij op zoek naar jij. De jeugdcommissie heeft al een aantal enthousiaste leden en zoekt versterking in de vorm van een voorzitter.

Wat zijn de taken van de voorzitter jeugdcommissie? Je maakt deel uit van het bestuur van Bastion Baselaar. Het bestuur vergadert ongeveer 8 tot 10 keer per jaar. Verder organiseer je samen met de jeugdcommissie de activiteiten gedurende het jaar. Aantal uren: bestuursvergadering 2 uur + overige werkzaamheden 2 uur per week (vrij in te delen) Vind je het leuk om mee te denken over de toekomst van Bastion Baselaar? Neem dan contact op met Niels via [email protected]

Voorzitter Park & Paviljoen

We zijn op zoek naar een Voorzitter Park & Paviljoen. In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor de parkcommissie. Je maakt deel uit van het bestuur van Bastion Baselaar. Het bestuur vergadert ongeveer 8 tot 10 keer per jaar. Daarnaast onderhoud je contact met de overige leden van de parkcommissie en zorg je samen voor alle zaken op het park.

Vind je het belangrijk dat ons park er altijd verzorgd uitziet, ben je technisch aangelegd en vind je het leuk om mee te denken over de toekomst van Bastion Baselaar? Neem dan contact op met Niels via [email protected] of [email protected] Aantal uren: bestuursvergadering 2 uur + overige werkzaamheden zijn vrij in te delen Vind je het leuk om mee te denken over de toekomst van Bastion Baselaar? Neem dan contact op met Niels via [email protected].

Voorzitter Technische Commissie

We zijn op zoek naar een Voorzitter Technische commisie. In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor het technisch beleid bij de club. Je maakt deel uit van het bestuur van Bastion Baselaar. Het bestuur vergadert ongeveer 8 tot 10 keer per jaar. Daarnaast werk je samen met de TC om alle technische zaken te managen zoals trainingen, toernooien en competitie.

Vind je het leuk om mee te denken over de toekomst van Bastion Baselaar? Neem dan contact op met Niels via [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Adres

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310