Introductie

Ongeveer 20% van de leden van Bastion Baselaar zijn jeugdleden. Dat zijn spelers op recreatief  niveau en op regionaal/topniveau.

Het maakt niet uit op welk niveau je tennist, iedereen is welkom! Je traint bij Bastion Baselaar minimaal 1x per week in een vaste groep en op je eigen niveau. De tennislessen worden verzorgd door trainers van tennisschool Amjoy

Voor de tennisniveaus volgt Bastion Baselaar het tennissysteem Tenniskids van de KNLTB. Meer hierover kun je lezen op Tenniskids.

Op basis van leeftijd en vaardigheid neemt de moeilijkheidsgraad van het tennis toe: de ballen stuiteren steeds wat harder en het veld wordt met elk niveau een maatje groter. Kortom: voor kinderen vanaf 4 jaar is tennis al heel goed mogelijk! Vanuit de KNLTB wordt er twee keer per jaar competitie georganiseerd (ongeveer 5-6 zondagen) waar de jeugd van Bastion Baselaar ook aan meedoet. Ook de competitie is ingedeeld op de niveaus Rood, Oranje, Groen en Geel.

We vinden het belangrijk dat de jeugd zich thuis voelt bij Bastion Baselaar. Daarom worden regelmatig activiteiten georganiseerd door de Jeugdcommissie van Bastioin Baselaar. Zo is het bij Bastion Baselaar mogelijk om naast je training ook buiten de competitie om wekelijks wedstrijdjes te spelen. Speciaal voor de jeugd zijn er onder andere de Bossche Tennismiddagen, waarbij iedereen – op zijn eigen niveau – tegen clubgenootjes of kinderen van omliggende verenigingen kan spelen. De moeite waard! Ook om andere kinderen te leren kennen. Op deze website staat bij de jeugd een aantal andere activiteiten die bij Bastion Baselaar georganiseerd worden.

Lid worden?
Je kunt bij Bastion Baselaar eerst een gratis proefles volgen, voordat je besluit om lid te worden. Na deze proeflessen, kies je het lidmaatschap dat bij je past. Vanaf het schooljaar 2022-2023 kun je daarbij gebruik maken van de twee varianten van een Alles-in1-pakket: Met het Maak-Kennis-met-Tennis-pakket word je 10 weken lang lid van Bastion Baselaar. Je krijgt 1x per week tennisles, kunt elke dag van de week op ons park terecht om zelf te tennissen en je kunt meedoen aan alle jeugdactiviteiten. Het lidmaatschap Alles-in1-pakket kun je afsluiten voor het gehele schooljaar. Je betaalt één bedrag (in 4 termijnen) voor een heel schooljaar tennis: contributie, training, voorjaars- en najaarscompetitie en alle andere  interne activiteiten.

Uitleg en inschrijving alles-in 1-pakker staat hier. Tennisles (jeugd)

Wil je meer informatie? Mail dan naar [email protected]

Wil je proeflessen volgen? Inschrijven proefles

Wil je meteen lid worden, klik dan bovenaan de website op ‘lid worden?’ en schrijf je in.  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Adres

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310