Bastion Baselaar in het kort

Welkom op de site van Bastion Baselaar

Bastion Baselaar bestaat reeds sinds oktober 1930. Het huidige park is in 2000 in gebruik genomen.

Onze vereniging onderscheidt zich door het aanbieden van een optimale mix van recreatief en prestatief tennis of padel en gezelligheid. Bastion Baselaar is de enige club in Den Bosch die naast 10 gravelbanen ook een tennishal met 5 cushioned hardcourt banen tot haar beschikking heeft, zodat ook bij slecht weer tennissen onder aangename omstandigheden tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast beschikken wij over 4 padelbanen. De banen hebben allemaal verlichting.

Naast de banen hebben we een eigen clubhuis. Dit is een gastvrije onmoetingsplaats waar leden voor en na hun partijtje graag samenkomen.

We zijn een vereniging van zo'n 1000 leden waarvan ruim 200 jeugdleden.

Bastion Baselaar heeft een zeer actieve jeugdafdeling en een eigen Bastion Tennis Opleiding, waar plaats is voor elk niveau van beginner tot landelijke top.

We zijn een vereniging, waar alle leden een bijdrage leveren aan de organisatie van talloze activiteiten, die het aangenaam maken om lid van Bastion Baselaar te zijn. Dit kan door het doen van bardiensten, onderhoud paviljoen, organiseren van toernooien, deelname aan commissies enz.

We zijn blij met onze sponsoren en maken daar niet alleen reclame voor, maar wij organiseren ook graag samen win-win evenementen.

Wil je meer zien van onze club? Kijk dan hier: https://www.youtube.com/watch?v=kci63QN-fas

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Adres

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310