Padelbaan 3 en 4

  

 

Padel is één van de snelst groeiende sporten in Nederland. Zoals je misschien gemerkt hebt is ook bij Bastion Baselaar deze sport inmiddels hot. Er zijn veel nieuwe Bastion-leden bijgekomen en de twee banen zijn iedere avond ‘volgeboekt’. De wens voor extra padelbanen groeide en er werd een speciale commissie in het leven geroepen. 
Deze commissie maakte een uitbreidingsplan dat eerst aan het bestuur en op 9 juli 2020 ook aan de algemene ledenvergadering (ALV) van Bastion Baselaar is voorgelegd. Op de plek van tennisbaan 11 worden twee nieuwe padelbanen aangelegd en twee tennisbanen (9&10) worden gerenoveerd. Hierdoor heeft Bastion Baselaar straks 10 gravelbanen (waarvan 2 gerenoveerd), 4 padelbanen, en 5 indoor tennisbanen.  

Op de ALV is unaniem ingestemd met dit plan, mits de financiering van de aanleg en de sponsoring voor de eerste 3 jaar gerealiseerd worden. En bij die realisatie kun jij helpen! De aanleg van padelbaan 3&4 en de renovatie van twee tennisbanen kost ongeveer €140.000,-. Het beoogde sponsorbedrag pr jaar is €3500.  

Gezocht: steunpilaren voor financiering
We zoeken steunpilaren voor Bastion Baselaar die de club helpen een stabiele financiële situatie te creëren om dit plan te realiseren. En wellicht daarnaast het “padelplein” dat is ontstaan nog verder in te richten / aan te kleden.  

Mogelijkheden:

Word jij een steunpilaar van dit plan? Je kunt als lid je steentje op diverse manieren bijdragen. Als we snel veel support krijgen lukt het misschien nog wel om de nieuwe padelbanen al in 2020 te hebben!

Er zijn vier manieren om steunpilaar hiervoor te zijn. Voor ieder wat wils. En als je wilt mag je ook op meerdere of zelfs alle vier manieren bijdragen.   

 

BB Padelsupporter
Word padelsupporter voor €100,- per jaar. Voor iedereen die padel bij Bastion een warm hart toedraagt. Als je je vastlegt voor 3 jaar draag je bij aan de doelstelling om de minimum-eis van sponsoring voor de eerste 3 jaar zeker te stellen.  

 

BB Padeldonateur
Jouw donatie is volledig fiscaal aftrekbaar indien je je voor 5 jaar vastlegt als donateur.

 

BB Padelsponsor
Word (bedrijfs-)sponsor voor 3 tot 5 jaar. De kosten van deze (bedrijfs-)sponsoring kunnen in mindering worden gebracht op de winst. Wel is het noodzakelijk om naar de belasting aan te kunnen tonen dat sponsoring te maken heeft met het bedrijf. 

 

BB Obligatiehouder
Word obligatiehouder met een inleg à €1.000 per obligatie. Je leent de club dus geld, voor een aantrekkelijke rente (2,5%). Meerdere obligaties nemen mag natuurlijk ook met een maximum van 15.

 

Tussenstand:

We hebben nu €102.000 aan ingeleverde obligatie formulieren, 3x padeldonateuren en 10x padelsupporters

Doe jij ook mee? Schrijf je zsm in maar uiterlijk voor 30 november 2020!

Vragen?

Stel ze aan: Hub Dullens (06-28121522), Henry Geerts (06-50252224), Claudia Dekker (06-22695179) of Mirjam van Roer (06-53422940).

 

Vragen?

logo

E-mail

info@bastionbaselaar.nl

Telefoon

+31 73 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen