Tennisles (Jeugd)

Lidmaatschap jeugd 
Samen met Amjoy Tennis biedt Bastion Baselaar alles-in-één tennis voor onze jeugdleden. Daarmee bieden we meer gemak én meer duidelijkheid aan ouders over de kosten van tennis.

Bastion Baselaar vindt elk lid even belangrijk. Of je nu voor je plezier en gezelligheid 1x lekker wil trainen, of dat je absoluut het maximale uit je tennisontwikkeling wil halen en daar ook het nodige voor wil laten, alle type spelers zijn bij Bastion Baselaar van harte welkom.

Bastion stimuleert het afnemen van een volledig jaarprogramma, omdat wij van mening zijn dat hier de binding met de vereniging, de sociale binding met andere spelers en de algehele tennisontwikkeling het beste tot zijn recht komt. Voor de beginnende jeugdspelers die zich nog niet zo lang willen binden, zijn echter ook deelprogramma’s mogelijk, waarin een kortere periode kennis gemaakt kan worden met de tennissport en met Bastion Baselaar.

Alle trainingsproducten bevatten volgens een zogeheten all-in-one concept. Dat wil zeggen, niet alleen training, ook het lidmaatschap van de vereniging en toegang alle faciliteiten binnen de vereniging. Binnen bepaalde trainingsproducten zijn zaken als deelname aan competitie en Bastion kleding (shirt of heel pakket) ook inbegrepen. Daarnaast worden er ook leuke activiteiten door de jeugdcommissie georganiseerd. Alle activiteiten zijn inbegrepen. Kortom, voor elk wat wils, waarbij iedereen zorgeloos en met veel plezier zijn of haar tennis kan leren kennen, hierin kan groeien en doorontwikkelen, of absoluut het maximale eruit wil halen.

Dus in het kort, de voordelen:
- Eigen trainers
- Training voor iedereen en op elk niveau
- Keuze in opleidingsprogramma
- All in 1 concept (lidmaatschap, training, competitie, activiteiten en kleding)

Inschrijven tennisles jeugd seizoen 2023-2024

Download het bestand onderaan de pagina voor alle details, voorwaarden en prijzen.

Wil je instromen in de bestaande groepen neem dan even contact op met [email protected] of vraag een proefles aan. proefles

Trainingsvoorwaarden Bastion Baselaar seizoen 2023-2024.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Adres

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310