Tennisles jeugd

Bastion verzorgt de tennistraining voor de jeugd in eigen beheer. Hiervoor zijn er twee enthousiaste trainers aangetrokken. Voor meer informatie over de trainers klik hier.

Bastion Baselaar vindt elk lid even belangrijk. Of je nu voor je plezier en gezelligheid 1x lekker wil trainen, of dat je absoluut het maximale uit je tennisontwikkeling wil halen en daar ook het nodige voor wil laten, alle type spelers zijn bij Bastion Baselaar van harte welkom.

Daarom heeft Bastion verschillende profielen gedefinieerd. Spelers kunnen naar aanleiding van eigen wensen en ambitie het profiel en bijbehorend trainingsproduct kiezen, dat het beste bij hen past. Dit is verder uitgewerkt in het huishoudboekje.

Bastion stimuleert het afnemen van een volledig jaarprogramma, omdat wij van mening zijn dat hier de binding met de vereniging, de sociale binding met andere spelers en de algehele tennisontwikkeling het beste tot zijn recht komt. Op de jaarprogramma’s van alle profielen zit een korting die wordt gesubsidieerd door club. Voor de beginnende jeugdspelers die zich nog niet zo lang willen binden, zijn echter ook deelprogramma’s mogelijk, waarin een kortere periode kennis gemaakt kan worden met de tennissport en met Bastion Baselaar.

Alle trainingsproducten bevatten volgens een zogeheten all-in-one concept. Dat wil zeggen, niet alleen training, ook het lidmaatschap van de vereniging en toegang alle faciliteiten binnen de vereniging. Binnen bepaalde trainingsproducten zijn zaken als deelname aan competitie en Bastion kleding (shirt of heel pakket) ook inbegrepen. Daarnaast worden er ook leuke activiteiten door de jeugdcommissie georganiseerd. Alle activiteiten zijn inbegrepen. Kortom, voor elk wat wils, waarbij iedereen zorgeloos en met veel plezier zijn of haar tennis kan leren kennen, hierin kan groeien en doorontwikkelen, of absoluut het maximale eruit wil halen.

Let op! Mocht je je jaarprogramma niet willen continueren, dan loopt je lidmaatschap wel (automatisch) door. Afmelding van het lidmaatschap loopt via de ledenadministratie. Stuur voor het afmelden van het lidmaatschap een mailtje (voor 1 november van elk jaar) naar [email protected] Klik hier voor meer informatie over aanmelding en opzegging

Dus in het kort, de voordelen:

- Eigen trainers

- Training voor iedereen en op elk niveau

- Keuze in opleidingsprogramma

- All in 1 concept (lidmaatschap, training, competitie, activiteiten en kleding)

- Wil je tussentijds instromen of een proefles volgen, stuur dan een mailtje naar [email protected]

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen