Technischecommissie

De Technische Commissie (TC) van Bastion Baselaar is verantwoordelijk voor het complete technisch beleid binnen de vereniging.

Dit bestaat uit het organiseren van :

-       Trainingen

-       Competitie

-       toernooien

De missie van de TC laat zich vertalen in een goede mix van recreatie en selectie, waarbij met eigen spelers een zo hoog mogelijke competitieklasse wordt behaald..

De selectiespelers moeten clubspelers zijn en de recreatieve spelers moeten zich betrokken voelen bij de prestaties van de selectiespelers..

Bastion Baselaar wil zijn regionale aantrekkingskracht terug en de club zijn in de regio die geassocieerd wordt met de juiste infrastructuur om het maximale uit een speler te halen. 

Trainingen:

De tennisopleiding, van beginnende jeugdspelers, volwassen recreatiespelers tot complete Bastion selectie valt onder verantwoording van de TC.

Wat betreft het selectietennis binnen Bastion, is de TC helder over haar ambitie en doelstelling. Bastion streeft er naar het platform voor prestatief tennis in de regio te worden.. Het is er alles aangelegen om de jeugd op te leiden, te ontwikkelen en te behouden.. Bastion wil concurreren met tennisscholen die vaak gezocht worden door de spelers als toevoeging op de clubtrainingen.

Dit wil Bastion Baselaar bereiken door; optimaal gebruik te maken van de faciliteiten, de juiste hoofdtrainer(s), trainingsindeling op niveau, goede communicatie, fysieke begeleiding, KNLTB instroom traject en het stimuleren van het clubgevoel.

Competitie:  

Bastion Baselaar neemt deel aan de voor en najaarscompetitie, die wordt georganiseerd door de KNLTB.  Er wordt gespeeld op regionaal en landelijk niveau op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin.Voor iedere tennisser is er een competitievorm die past bij jouw behoeftes en wensen.

Meer informatie hierover kun je vinden bij evenementen.  

Toernooien:

Onder verantwoordelijkheid van de TC worden verschillende toernooien georganiseerd, o.a.

-       senioren clubkampioenschappen,

-       het Pinkstertoernooi, open en NRT * (nationaal ranglijsttoernooi)

-       verschillende jeugd ranglijst toernooien (juniorentour)

Meer informatie over de verschillende toernooien kun je terugvinden bij evenementen

Samenstelling TC:

Binnen de TC zijn verschillende vrijwilligers actief, ieder met hun eigen rol en verantwoordelijkheid.

De TC is altijd te bereiken via het algemene emailadres [email protected]

De rolverdeling is als volgt:

Voorzitter TC: Paul Peters     

Vice-voorzitter: Competitie (VCL), 1e aanspreekpunt spelers/ ouders: 

Toernooien: Casper Morselt, Marc Gruben

Communicatie en social media: Nina Niënhaus

We zijn altijd op zoek naar leden die zich willen inzetten voor de vereniging. Als je interesse hebt in één van de vacatures of wilt helpen met bestaande taken, dan kun je één van ons altijd benaderen of een mail sturen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Adres

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310