Trainerswissel bij Bastion Baselaar

29 november 2019


Onlangs heeft Tim Louwman aangegeven bij Bastion Baselaar te vertrekken per januari 2020. Tim is in april van dit jaar gestart bij ons en we waren zeer tevreden met zijn inzet bij onze club. Hij is inmiddels een vertrouwd gezicht bij spelers en ouders en is in september gestart met zijn KNLTB B-licentie opleiding. Door het vertrek van de selectietrainer bij TV de Kienehoef in Sint-Oedenrode komt er daar een plek vrij. Voor Tim was dit een droom en unieke kans om in zijn geboortedorp als selectietrainer aan de slag te gaan. Tim blijft tot eind december de lessen verzorgen.We zijn heel snel aan de slag gegaan om zo midden in het seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe clubtrainer. We zijn blij te kunnen melden dat we erin geslaagd zijn om per januari 2020 om Max Peters aan Bastion Baselaar te binden. Tim gefeliciteerd met jouw nieuwe vereniging en Max natuurlijk van harte welkom en veel plezier en succes bij Bastion Baselaar.  

Hieronder stelt Max zich voor;  

Mijn naam is Max Peters, ik ben 26 jaar oud en ik woon in Nijmegen. Op mijn vijfde ben ik begonnen met voetballen, maar later ben ik overgestapt naar tennis. Al jarenlang beoefen ik deze sport met veel plezier. Ik ben zowel als speler en trainer fanatiek ingesteld, tennis is mijn passie. Ik vind het een uitdaging om mezelf continu te verbeteren.Een aantal jaar geleden heb ik mijn trainerslicentie A behaald bij de KNLTB en afgelopen september ben ik met de B-opleiding begonnen. Hiervoor heb ik bij verschillende clubs lesgegeven, onder andere bij LTV De Merletten en LTC De Gelenberg. Nu ben ik toe aan een volgende stap. Per januari 2020 start ik als trainer bij Bastion Baselaar. Deze club sluit aan bij mijn eigen ambities en ik zie hier mooie kansen om mijzelf als trainer te ontwikkelen. Ik wil graag kinderen enthousiasmeren voor tennis en hen stimuleren zich te ontwikkelen tot een betere tennisser. Daarnaast ben ik gemotiveerd om senioren te helpen zichzelf te verbeteren en mijn plezier voor tennis over te brengen.

Ik kijk ernaar uit om te starten als trainer bij Bastion Baselaar en jullie te ontmoeten. Ik zie jullie graag binnenkort op het park.

Met sportieve groet, Max Peters      

TC Bastion Baselaar

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Adres

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310