Schrijf in voor de Open Winter Indoor Competitie 2019/ 2020 

26 juni 2019


Beste Bastionner,

Ook aankomend jaar is er in onze hal weer een Open Winter Indoor Competitie (HD, DD, GD), deze duurt van begin september tot eind maart. In deze periode speel je 7 of 8 wedstrijden en word je ingedeeld in een poule met koppels van gelijke sterkte. Om in te schrijven hoef je geen lid te zijn van Bastion Baselaar of de KNLTB. 

Tell a friend:

Schrijf zelf in, draag een ander koppel aan dat inschrijft en nog niet eerder heeft mee gespeeld in het verleden en ontvang 15 euro korting op je inschrijving.

Inschrijfgeld:

Voor deze competitie bedraagt het inschrijfgeld.

Zondag Mix € 55,-- p/p

Zondag Herendubbel € 55,-- p/p

Zondag Damesdubbel € 55,-- p/p

Prijsuitreiking vindt plaats na de laatst gespeelde wedstrijd in de poule onder het genot van een gebakje en een drankje. Mocht je op een bepaalde zondag toch verhinderd zijn, dan kan een speler van gelijke sterkte ingeschakeld worden. Als je een vervanger voor je laat invallen met een hogere speelsterkte, dan gaan de punten naar de tegenpartij. We zullen proberen een lijst op te stellen van beschikbare spelers in het geval je niet kan,  mocht je niet de hele competitie mee willen spelen maar wel op de invallerslijst staan, geef dit dan aub even door aan [email protected]  

Meer informatie te vinden op de website van Bastion Baselaar. Inschrijven: klik hier

Vriendelijke tennisgroet,

De organisatie Winter Indoor Competitie.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen