Nieuwe Verenigingsmanager stelt zich voor; Otto Schlager

12 november 2023


Mijn naam is Otto Schlager, ik woon al mijn hele leven in 's-Hertogenbosch en ben sinds twee jaar lid van Bastion Baselaar.

De eerste kennismaking met deze mooie vereniging was als introduce van mijn vriendin, Malu, die al veel langer en vaker op de vereniging te vinden is.

Vanuit sportief oogpunt gezien ben ik een echte voetballer. Nog steeds actief, twee keer in de week. Hierdoor, en wegens de enorme werkdruk in mijn vorige baan, heb ik dit jaar welgeteld 2 keer getennist. Hopelijk kan ik in de toekomst wat vaker de baan op want ik beleef er wel veel plezier aan.  

Op werkgebied ben ik mijn carri√®re ooit begonnen bij Deloitte en Touche, een van de grotere accountantskantoren. Na zes jaar daar werkzaam geweest te zijn heb ik de conclusie getrokken dat ik er niet echt gelukkig van werd en mijn hart moest volgen. Dat lag bij 'de horeca'. Inmiddels ben ik 29 jaar werkzaam in dit mooie vak, waarin de mens centraal staat. Ik heb onder andere 9,5 jaar mijn eigen biercaf√© gehad, De Deugiet in de Verwersstraat en de laatste 12,5 jaar de scepter gezwaaid bij Bottles & Bites. Wellicht dat er mensen zijn die me daarvan (her)kennen.  

En nu is het tijd voor een nieuwe stap; Bastion Baselaar!! Ik heb er heel veel zin in en hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren aan nog meer verenigingsgevoel!    

Met sportieve groet,  Otto  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Adres

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310