Subsidieregeling jeugd

Het puntensysteem

Binnen Ontwikkelen 2, 3 en 4 en maximaliseren zal een puntensysteem van toepassing zijn. Alle trainingsproducten zijn scherp geprijsd, waarmee Bastion Baselaar iedereen al wil stimuleren de tennissport en deze totaalproducten af te nemen. Binnen de producten van Ontwikkelen en Maximaliseren is echter zelfs een extra subsidie/korting te ‘verdienen’. De hoogte van dit variabele bedrag zal afhangen van het aantal punten dat een speler hierin haalt. Denk hierbij aan de volgende selectievoorwaarden:

  • Volledige deelname aan de competitie,
  • Deelname aan tenminste 10 toernooien in een kalenderjaar
  • 85% presentie bij de trainingen,
  • 85% presentie fysieke training
  • Deelname JCK of CK
  • Deelname aan de 4 begeleidingstoernooien
  • Deelname fysieke testdag (optioneel)
  • Deelname aan de sportmedische keuring van Lith
  • 2 dagdelen hulp bij bastion evenementen

Elk te verdienen punt vertegenwoordigt een korting van EUR 10,-. In onderstaand overzicht wordt weergegeven hoe deze  punten te verdienen zijn.

Activiteiten Punten  
7x competitie 7 *vermenigvuldigingsfactor
10 toernooien 6  
Deelname JCK of CK 2  
4 begeleidingstoernooien 4  
Opkomst training 85% 5  
Fysieke training 85% 5  
Fysieke testdag 1  
Minimaal 2 dagdelen hulp bij Bastion Evenementen 5  
  35  
1 punt = 10 euro    
     
  Vermenigvuldigingsfactor
Heren Hoofdklasse 2  
Gemengd 1e klasse 2  
Gemengd 2e klasse 1,5  
Alle andere klasses 1  
     
Heren hoofdklasse en 1e klasse gemengd Contributierestitutie

De te halen 7 punten bij competitie aanwezigheid, kunnen pas gehaald worden bij minimaal 6x aanwezig. Bij 5x aanwezig of minder, zullen er geen punten worden toegekend, mits de reden van afwezigheid als anders wordt beoordeeld door de TC. Bij toernooien wordt de subsidie alleen toegekend bij minimaal 10 toernooien in een seizoen.

Vanaf het seizoen 2020-2021 zal er voor een nieuwe speler een demping op de variabele subsidie komen. Hiermee willen voorkomen dat men kiest voor Bastion vanwege de goedkope training. Met andere woorden, voor spelers die nieuw zijn zal 1 punt dan gedurende dit 1e seizoen niet EUR 10,- vertegenwoordigen, maar een iets lager bedrag, namelijk EUR 5,-

De TC zal een lijst van deze activiteiten bijhouden en aan het einde van het jaar wordt de flexibele subsidie per speler bepaald. Deze wordt verrekend met de factuur van het nieuwe seizoen in het 1e termijn van het nieuwe jaar. 

Bij het opzeggen van een trainingsprofiel voor het nieuwe seizoen (waarin de subsidie zal worden verrekend) zal de subsidie worden bepaald op  € 5 per punt en wordt dit vergoed in september. Voor de overgang naar seizoen 2021-2022 zal maatwerk plaatsvinden, gelet op de Corona omstandigheden..

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310