Welkom bij BLTC Bastion Baselaar

 

De Bossche Tennisvereniginig die zich onderscheidt door het aanbieden van een optimale mix van recreatief en prestatief tennis en gezelligheid. Bastion Baselaar is de enige club in Den Bosch die naast 11 gravelbanen ook een tennishal met 5 banen tot haar beschikking heeft, zodat ook bij slecht weer tennissen onder aangename omstandigheden tot de mogelijkheden behoort. Ook heeft Bastion een zeer actieve jeugdafdeling en een eigen tennisschool, waar plaats is voor elk niveau van beginner tot landelijke top.

Bastion Baselaar bestaat reeds sinds oktober 1930. Het huidige park is in 2000 in gebruiken genomen. Bastion Baselaar is nagenoeg iedere dag van 9:00 tot 24:00 geopend*, niet alleen de banen maar ook het paviljoen en de bar. Op feestavonden zijn verlengde openingstijden van toepassinig.

*Klik hier voor meer informatie over opening en bijvoorbeeld sluiting tijdens feestdagen (de link werkt op dit moment helaas nog niet)

Verder informatie over de vereniging, het park en het lesprogramma van de tennisschool kunt u vinden op deze website, maar u kunt natuurlijk ook contact opnemen.

Ons adres:
Meester Vriensstraat 1
5246 JS 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6423740
 

Vragen?

logo

E-mail

info@bastionbaselaar.nl

Telefoon

073 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen
Nederland