OPROEP: voorzitter Jeugdcommissie 

OPROEP: voorzitter Jeugdcommissie 
  
Na vele jaren vol enthousiasme, plezier en energie zal Reini ter Beek, per november 2018, stoppen als voorzitter van de Jeugdcommissie (JC).  Ben jij een teamplayer, die de jeugd, de vereniging en het tennisspel een warm hart toedraagt! Dan zijn we op zoek naar jou! Lees hieronder verder voor meer informatie:  
Samen met je commmissie stel je het jeugdbeleidsplan op dat aansluit bij het verenigingsbeleid genaamd THUIS, waarin Tennis, Huiselijk, Uitblinken, Identiteit en Sfeer centraal staan en organiseer je evenementen voor de jeugd.  Je vertegenwoordigt de JC binnen het verenigingsbestuur en denkt mee over de toekomst van onze vereniging. 
Qua tijdsbesteding: je bent aanwezig bij de evenementen en toernooien van de JC, bestuursvergadering 2 uur per maand, overleg jeugdcommissie 2 uur per maand. 
De beloning die je ervoor krijgt is onwijs veel dankbare en enthousiaste kinderen, plus de voldoening die je daar zelf uithaalt! 
Kortom: heb jij een grote passie voor jeugdtennis en het organiseren van evenementen en ben je een aanpakker dan is dit je kans! 
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Reini via [email protected]  of Anneke via [email protected] 
  
Het zou fantastisch zijn als diegene per 1 november 2018 (of eerder) beschikbaar is om het stokje van Reini over te nemen. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen