Winterseizoen begonnen – informatie over buitenbanen en de hal

07 november 2023


De najaarcompetitie zit er weer op dus is ons winterseizoen officieel begonnen. Dat betekent, zoals we al merken nu, meer regen en misschien zelfs af en toe vorst. Onze gravelbanen zullen buiten af en toe niet bespeelbaar zijn. Ook de padelbanen zijn heel soms niet bespeelbaar.

Daarom dachten we dat het handig zou zijn om, ook voor nieuwe leden, wat informatie te herhalen omtrent gebruik van onze banen en binnenbanen.

 

De gravelbanen zijn niet bespeelbaar wanneer er plassen op staan of als er opdooi is (na een koude nacht bijvoorbeeld).

De padelbanen zijn niet bespeelbaar bij sneeuw. Je mag de sneeuw niet ruimen, want dat beschadigd de baan. Bij hevige regen of vorst zou het ook kunnen zijn dat je er niet op kunt, dit in verband met gladheid.

 

Wij proberen jullie zoveel mogelijk via social media of de club-app op de hoogte te houden of je kan spelen, maar let zelf ook altijd even op. Je kunt ook altijd even bellen naar Bastion zelf voordat je gaat spelen. De banen gaan echt heel hard achteruit als we ze niet goed verzorgen.

 

De hal.

Als je niet buiten kan tennissen en je wilt naar binnen, hou er dan rekening mee dat je, ook als je lid bent, moet betalen in het winterseizoen (sept tot april). Voor leden geldt 40 procent korting. Wij verhuren de banen in de winter.

Er zijn veel leden die met een groepje een contract hebben. Zij huren dan op een standaard dag en tijd een baan binnen voor het gehele winterseizoen. Mocht je daar interesse in hebben dan kun je contact opnemen met Piet de Haas (haaspw@xs4all).

 

Tarieven voor de binnenbanen zijn:

Doordeweeks voor 19.00; 1 uur spelen €12 en 1,5 uur spelen €18 (per baan)

Doordeweeks na 1900 en in het weekend: 1 uur spelen €15 en 1,5 uur spelen €22,50 (per baan).

Reserveren en betalen kan via de KNLTB Clubapp op je telefoon of via de Meet&Play app.

Voor jeugdleden hebben we andere, lagere, tarieven. Ze kunnen binnen tennissen, maar niet reserveren. Ze kunnen op bastion zelf 1 uur afhangen om te spelen en betalen aan de kassa.

Jeugdleden met een alles-in-1 pakket mogen altijd vrij spelen als er plek is. Dat kan niet gereserveerd worden, maar ze mogen wel 1 uur afhangen op bastion zelf.

 

Heb je nog vragen? [email protected]     

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Adres

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310