Steunpilaren gezocht voor project ‘padelbaan 3&4’

26 augustus 2020


Zoals jullie waarschijnlijk weten is er groen licht voor project ‘padelbaan 3&4’.
Op de plek van tennisbaan 11 worden twee nieuwe padelbanen aangelegd en twee tennisbanen worden gerenoveerd. Hierdoor heeft Bastion Baselaar straks 10 gravelbanen (waarvan 2 vernieuwd), 4 padelbanen, en 5 indoor tennisbanen.  
Op de ALV is unaniem ingestemd met dit plan, mits de financiering van de aanleg en de sponsoring voor de eerste 3 jaar gerealiseerd worden. En bij die realisatie kun jij helpen!  

Gezocht: steunpilaren voor financiering
We zoeken steunpilaren voor Bastion Baselaar die willen helpen om aan de voorwaarden die de ALV heeft gesteld te voldoen (financiering en sponsoring). En wellicht daarnaast het “padelplein” dat is ontstaan nog verder in te richten / aan te kleden.  

Mogelijkheden:
Word jij een steunpilaar van dit plan of weet je een goede sponsor? Jíj kunt als lid je steentje op diverse manieren bijdragen. Er zijn vier manieren om steunpilaar hiervoor te zijn. Voor ieder wat wils. En als je wilt mag je ook op meerdere of zelfs alle vier manieren bijdragen:  

  1. BB Padelsupporter à €100,- per jaar. Voor iedereen die padel bij Bastion een warm hart toedraagt. Als je je vastlegt voor 3 jaar draag je bij aan de doelstelling om de minimum-eis van sponsoring voor de eerste 3 jaar zeker te stellen.
     
  2. BB Padeldonateur, volledig fiscaal aftrekbaar indien je je voor 5 jaar vastlegt als donateur.

  3. BB Padelsponsor voor 3 tot 5 jaar. De kosten van deze (bedrijfs-)sponsoring kunnen in mindering worden gebracht op de winst. Wel is het noodzakelijk om naar de belasting aan te kunnen tonen dat sponsoring te maken heeft met het bedrijf.

  4. BB Obligatiehouder met een inleg à €1.000 per obligatie. Je leent de club dus geld, voor een aantrekkelijke rente (2,5%). Meerdere obligaties nemen mag natuurlijk ook, met een maximum van 15.  

Als we snel veel support krijgen (in de maand september) lukt het misschien nog wel om de nieuwe padelbanen al in 2020 te hebben!  We hebben voordat we live gaan al de formulieren voor de eerste 15 obligaties binnen en ook al een aantal supporters en donateurs.

Kijk snel op de website voor meer uitleg, contactgegevens voor vragen en daar vind je ook alle inschrijfformulieren.  www.bastionbaselaar.nl/padel3en4  

Hartelijke groet,
Commissie Padelbaan 3&4

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Adres

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310