Rabobank Clubkas Campagne

03 september 2018


Beste Bastionner,
 
Dit bericht is een speciaal verzoek(je) aan onze leden (en familie/ vrienden/ buren) die klant zijn bij de Rabobank. Het kost 2 minuten en kan de vereniging een mooi bedrag opleveren.
 
De Rabobank ondersteunt verenigingen en stichtingen financieel door middel van de Rabobank Clubkas Campagne. De pot voor 2018 in de regio Den Bosch is maar liefst ‚ā¨150.000
Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt. Iedere klant van 12 jaar of ouder krijgt vijf stemmen.
 
Als het goed is heeft u al een email met een persoonlijke code van de Rabobank ontvangen. Deze heeft u rond 27 augustus ontvangen. Stemmen is heel gemakkelijk: ga naar https://www.rabobank.nl/lokale-bank/s-hertogenbosch-en-omstreken/ , vul uw code in en stem op Bastion Baselaar. Mocht je de mail van de Rabobank niet hebben ontvangen dan kun je bellen met 073-6995000.
Je kunt nog stemmen tot en met 24 september 2018. 
 
Wij willen uw vragen om uw stem aan Bastion Baselaar te geven en om zoveel mogelijk familie, vrienden, buren, etc maar een Rabo rekening te vragen hetzelfde te doen. Misschien een berichtje in de buurtapp of het doorsturen of liken van het facebookbericht van Bastion, iedere stem telt. Het is een heel kleine moeite en Bastion is er blij mee.
 
Met sportieve groet,
Bestuur Bastion Baselaar

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen