Office Centre nieuwe sponsor bij BLTC Bastion Baselaar

15 januari 2019


Het nieuwe jaar kent een mooie start: Office Centre heeft besloten toe te treden tot de groeiende Businessclub van tennisvereniging Bastion Baselaar in ‘s-Hertogenbosch.

 

Office Centre is dé plek voor kantoorartikelen en -oplossingen. Zij weten wat ondernemers nodig hebben. En dat is heel wat! Zij hebben alles onder één dak: van inkt tot kantoormeubilair en elektronica als laptops, printers en papierversnipperaars. Ook voor drukwerk, frankeer- en verzendoplossingen en technische ondersteuning kan je bij hen terecht. 

Zij willen er zijn voor ALLE ondernemers in Nederland. Of je nu net je KVK-inschrijving hebt gedaan, een familiebedrijf hebt van 150 jaar oud, of onderneemt aan de keukentafel of vanuit een rugzak: zij zijn er voor jou met een ongekend assortiment, slimme oplossingen en goede ideeën. Ga eens langs bij de vestiging in Den Bosch aan de Ruwekampweg 6, tegenover Sligro). Of winkel op hun website www.officecentre.nl De enthousiaste medewerkers staan klaar om je te helpen, met een luisterend oor en een glimlach. Zodat je altijd verder kunt met jouw droombedrijf!
Op de foto van de ondertekening van het sponsorcontract ziet u rechts Leon Kohl, storemanager van Office Centre Den Bosch.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen