Nieuwsbrief Zomer

02 juli 2024


Nieuwsbrief Zomer

In deze nieuwsbrief:

Kort (nieuws of oproepjes van max 3 zinnen)
Terugblik Voorjaar en Kampioenen
Openingstijden paviljoen en banen tijdens zomervakantie
Update ALV
Dank Dank Dank (leuke bedankjes voor onze vrijwilligers)
Komende evenementen

Kort:

Voor diegenen die zich aan hebben gemeld voor het terugverdienen van hun contributie met extra diensten: wij storten jullie contributie deze maand terug! Dank voor jullie extra inzet!

Wil jij het WINTERSEIZOEN (sept t/m maart) verzekerd zijn van een plekje in de hal op een vaste dag en tijd zodat je altijd kan spelen? Neem dan eens contact op met Piet de Haas. Hij regelt de contracten hiervoor;  [email protected]

Wij zijn nog steeds dringend op zoek naar een GROUNDSMAN voor onze mooie club. Ken of ben jij die persoon? Neem dan contact op met Otto, Bouwke of Ronald. Je kunt ook altijd mailen met [email protected]

Ben jij ook naar het LIBEMA OPEN geweest? Dan heb je wellicht wat Bastion ballenjongens aan het werk gezien. Heel wat selectiespelers van Bastion hebben de benen onder hun lijf uit gerend. Misschien volgend jaar ook iets voor jou? Vraag het Cristijn Nienhaus een keer, hij was erbij.

Wij (Bouwke voornamelijk) gaan aan de slag met ons INSTAGRAM account. Volg je ons nog niet? Volg ons in ieder geval alvast HIER. En natuurlijk: noem ons vooral in je stories als je lekker bij, of voor, Bastion bezig bent! @bastionbaselaar.

Terugblik Voorjaar en Kampioenen

Al onze kampioenen van de voorjaar competitie padel en tennis zijn bekend! En dat waren er weer een heel aantal.

De jeugd heeft het super gedaan met 5 kampioenen! BB1 groen gemengd, BB3 junioren gemengd, BB5 junioren gemengd, BB3 jongens en BB1 jongens padel: GEFELICITEERD!

We feliciteren de volgende senioren teams tennis en padel: Dames BB1 vrijdag, Dames BB2 zaterdag padel, Heren BB3 zaterdag, Heren BB4 zaterdag, Gemengd BB1 donderdag, Gemengd BB1 vrijdag en Gemengd BB1 zaterdag. Daarnaast mag gezegd worden dat vooral bij Padel er veel teams 2de zijn geworden. Dat belooft wat voor volgende jaar 😉.

Rest ons nog iedereen te bedanken voor een mooi voorjaarsseizoen op onze club. Voor jullie gezelligheid en sportiviteit en flexibiliteit (vooral voor onze donderdag- en vrijdagavond-teams was het kommer en kwel met de regen). En nogmaals een applaus voor iedereen achter de schermen! Zonder jullie bijdrage aan banen, bar, keuken, organisatie, jeugdteams en zo veel meer is zo’n seizoen een stuk minder gezellig! Go team!

Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal achter de schermen van zo’n seizoen gebeurt, en zou je best wel op een of andere manier deel willen uitmaken van ons team? Vraag het eens aan Bouwke of Otto. Er is altijd ruimte voor ideeën en extra input!

Het najaar gaan we weer even hard ons best doen om alles goed te laten verlopen.

Openingstijden tijdens de zomervakantie (8 juli t/m 18 augustus)

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat we aangepaste openingstijden hebben bij Bastion. Met name het paviljoen is niet altijd open. Je kunt, als het paviljoen gesloten is, wel terecht op de buitenbanen tot 22 uur met de code voor de deur beneden (de code vind je in de KNLTB app. Weet je niet waar? Vraag het aan ons of iemand anders!). Wij houden een slag om de arm mbt de openingstijden van het paviljoen, met name in het weekend, dan kan het zijn dat we het paviljoen eerder sluiten. De buitenbanen blijven dan wel open tot 22 uur.

Aangepaste openingstijden Paviljoen van 8 juli t/m 18 augustus

Maandagen van 09.00 tot +/- 11.00 uur en van 14.00 tot 23.55 uur Di en Donderdag van 19.00 tot 23.55 uur Woensdagen van 09.00 tot +/- 11.00 uur en van 19.00 tot 23.55 uur Vrij t/m Zondag van 09.00 tot 18.00 uur

Op 23 juli is het paviljoen, wegens nieuwe elektriciteitsaansluiting, de hele dag gesloten.

Dan nog een paar belangrijke opmerkingen:
De halbanen zijn dicht als het paviljoen dicht is.
Je kunt het licht op de tennisbanen buiten niet aanzetten als het paviljoen dicht is. Dus in de weekenden kun je spelen zolang je daglicht hebt. De padelbanen werken op beweging.
De benedenverdieping is open; Er is dus beschikking over sanitair en kleedruimten.

Update ALV:

Op maandag 24 juni hebben we tijdens onze ALV de (financiële) jaarafsluiting van 2023 besproken. Een financieel solide jaar waarin we ook hebben gebouwd aan de goede basis voor onze vereniging. Daarnaast is er ook stilgestaan bij de voortgang van de uitbreiding padelbanen, update van ons nieuwe energiesysteem, onze minder-valide lift die eraan komt en als laatste een update over de trainerswissel binnen Amjoy.

De notulen van de ALV worden zeer binnenkort gedeeld waarin je alle details van de ALV kan lezen.

Dank Dank Dank!

Wij willen Casper Morselt en zijn crew via deze weg nogmaals bedanken voor al hun inzet tijdens het Pinkstertoernooi en NRT 500. Ook Marc Gruben enorm bedankt voor het overdragen van al je kennis en ervaring hiervoor.

Marc Gruben mag ook wel eens extra benoemd worden voor het plannen en uitvoeren van alle JRT en NRT toernooien. Zonder Marc (ism Amjoy) is er weinig jeugdtennis.

Ook dank en prijs voor het eerste event van de nieuwe jeugdcommissie; de jeugd clubkampioenschappen waren een succes op meerdere vlakken; tennis, gezelligheid en versnaperingen zijn er daar drie van. Super gedaan dames!!

Evenementen na de vakantie (klik op het evenement om meteen in te schrijven)

Duo Smash Ouder-kind toernooi op 31 aug
Keershuys Clubkampioenschappen Padel (rating toernooi) van 28 aug t/m 7 sep
Barrique Clubkampioenschappen Tennis (clubtoernooi) van 2 t/m 7 sep

OOK:
Najaarscompetitie Tennis en Padel start 2e week september
Glow in the Dark Tennis Jeugd (middag) en senioren (avond) op 12 oktober

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Adres

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310