Nieuwsbrief mei

06 mei 2024


Het is alweer mei! Tijd voor een nieuwe editie van onze nieuwsbrief.
Lees hieronder over: de voorjaarscompetitie, het jeugd Goud toernooi en het P250 padeltoernooi, info over de binnenbanen, bardiensten die zijn toegevoegd en een aantal hele leuke "zet-in-je-agenda-tjes" (ook voor de jeugd!)


1ste helft voorjaarscompetitie

De eerste 3 weken van de competitie zitten er al weer op. En wat waren die eerste weken lekker!!
Het was ontzettend gezellig bij Bastion; veel sportiviteit, het terras zat vol en in iedereen achter de bar en keuken was lekker druk met jullie.
De derde week was het een stuk kouder en wisselvalliger; april doet dan toch weer wat ie wil. Op naar de 2de helft in mei en snel ijsheiligen voorbij.
Vrijdag 10 mei gaan we weer verder met de competitie; Zet ‘em op Bastion!

Terugblik toernooiweek meivakantie; Just Padel P250 en NRT 500/open jeugdtoernooi tennis
Tijdens de meivakantie was het alles behalve rustig op ons park!
Overdag ontvingen wij meer dan 150 Jeugd GOUD-spelers en meer dan 100 open toernooi jeugdspelers plús hun ouders en familieleden. In de avond gingen sport en gezelligheid lekker door tijdens het druk bezette P250 toernooi. Maar liefst 430 spelers deden mee aan een geslaagd ranglijst/open toernooi.
We hebben heel wat mooi padel en tennis mogen aanschouwen deze week! Dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt; Van organisatie tot wedstrijdtafel, van baanonderhoud tot bar- en keukenhulp. En natuurlijk dank aan alle deelnemers, iedereen die bij drukte even meehielp of insprong, en allen die de gezelligheid meebrachten. Samen hebben we 3 toernooien in deze week met succes en plezier kunnen sjeffen.
Een kleine sfeerimpressie van onze toernooien vind je snel onder de nieuwsberichten op onze site en in de app.

Binnenbanen Voorjaar/Zomer seizoen
Nu het voorjaar weer begonnen is kun je gratis binnen tennissen als de buitenbanen niet bespeelbaar zijn door het weer of competitie/toernooi. Denk daarbij wel aan je binnenschoenen!

Bardiensten toegevoegd
Nu er wat meer evenementen zijn toegevoegd aan ons programma zijn er ook wat extra bardiensten in onze planning gezet. Bijvoorbeeld in juni tijdens het pinkstertoernooi en de jeugd clubkampioenschappen, maar ook in september tijdens de najaar competitie.
Kon je eerder geen datum vinden? Dan zou je nu even opnieuw kunnen kijken. |
Mocht het toch niet lukken? Neem dan contact op met Bouwke [email protected]

Zet in je agenda-tjes

12 MEI: Kom kijken! Bossche derby van Heren 1 Bastion!
Op 12 mei speelt ons eerste team tegen de Pettelaer. Een echte derby. De Pettelaer staat bekend om veel publiek bij de thuiswedstrijden; maar dat kunnen wij ook, toch!!??
Kom dus vooral gezellig kijken en heren 1 steunen!! Het zou mooi zijn als we deze derby op ons thuisveld kunnen binnenhalen. Ze starten om 13 uur. Tot dan!  

1 en 2 JUNI: afsluiting Voorjaarscompetitie
Op 1 en 2 juni hebben we onze jaarlijkse BQQ avonden voor de afsluiting van de voorjaarscompetitie tennis en padel. Op 1 juni kunnen we door tot 2 uur snachts en komt DJ Andy voor ons een feestje bouwen. Kom dus vooral terug naar de club voor de BQQ, een drankje en een dansje.

We zoeken trouwens nog 2 enthousiastelingen die achter de BBQ willen staan op 1 juni. Meld je aan bij Otto of Bouwke of [email protected]

3-9 JUNI: Pinkstertoernooi
Wij doen een 'PINKPOPJE' met ons Pinkstertoernooi. Het pinkstertoernooi zal namelijk niet plaatsvinden in de week van Pinksteren, maar van 3 t/m 9 juni. Dit heeft te maken met voorjaarcompetitie. Deze heeft zijn laatste wedstrijdweek in de Pinksterweek.
Op deze data is het voor alle wedstrijdspelers makkelijker meedoen met hét graveltoernooi van Brabant!
Schrijf je dus nu in voor de Olympische editie van het Pinkstertoernooi en ga voor GOUD!

17-22 JUNI: CK Jeugd Tennis & Padel
Nu we weer een Jeugdcommissie hebben komen er weer een aantal leuke evenementen op de jeugdagenda. De eerste daarvan zijn de clubkampioenschappen voor onze tennissende en padellende jeugd.
De toernooiweek zijn er geen trainingen en de wedstrijden worden zoveel mogelijk op de trainingstijden gespeeld. Jullie trainers zijn, waar kan, aanwezig voor coaching.
Voor meer informatie en inschrijven zie toernooi.nl. In het toernooireglement kun je de opzet van het toernooi vinden.

JUNI: Inschrijving Najaar competitie
Niets lekkerder om na de zomervakantie weer aan de bak te gaan op het tennis en/of padelveld toch?
Dat kan met de najaar competitie. De inschrijving gaat in juni open, dus denk alvast na of jullie meedoen en in welke samenstelling.  

Dat was ie weer voor nu. Tot de volgende! En tot bij Bastion :-)

 

Heb je zelf nieuwtjes die leuk zijn voor de Bastion nieuwsbrief? Mail dan naar Bouwke: [email protected]  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Adres

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310