Nieuwe trainer Bastion Baselaar

18 februari 2019


Beste Bastionners,

Half januari is bekend gemaakt dat Bastion Baselaar op zoek gaat naar een nieuwe trainer om Joffrey Markenstijn op te volgen. 
Het Bestuur en Technische Commissie is blij te kunnen mededelen dat Tim Louwman per 1 april de training gaat verzorgen.
De Technische commissie heeft prettige gesprekken gevoerd met Tim en geloven erin dat hij een trainer is die met passie en enthousiasme de tennislessen op professionele wijze bij Bastion Baselaar gaat verzorgen. 
Daarnaast verwachten wij dat Tim als clubtrainer binnen alle geledingen van de club kan samenwerken, daarin goed communiceert en een echte spin in het web zal zijn op de club. We hebben de overtuiging  met Tim de brug te kunnen slaan tussen alle doelgroepen van de vereniging.(wedstrijdspelers, recreatieve spelers, junioren en senioren). 
Daarnaast kunnen we met zijn vernieuwende ideeën een impuls geven aan het Tenniskids programma om zo een stevige basis te creëren voor de toekomst van de club.  
We vertrouwen erop dat met Tim, naast de bestaande trainers Jeroen Bok en Chantal Oomen, er een goede mix aan trainers staat waar Bastion Baselaar verder op kan bouwen.
Namens Bestuur en Technische Commissie Bastion Baselaar.
 
Tim stelt zich aan de club voor:

Mijn naam is Tim Louwman, 34 jaar geleden geboren in Utrecht en nu woonachtig in Tilburg. 
Ik ben begonnen met tennis in Sint Oedenrode. 
Ik heb als jeugdspeler een aantal jaren de bondsopleiding doorlopen en getraind bij van Hulst in Valkenswaard. 
Ik heb altijd meerdere sporten gecombineerd vroeger. Zo heb ik tennis altijd gecombineerd met voetbal en hockey. 
Na mijn VWO wist ik geen passende studie te vinden en heb mijn trainerslicentie A behaald. 
Doordat ik aan de slag ging als tennistrainer kwam er meer focus op het (wedstrijd) tennis te liggen en heb van daaruit Eredivisie heren zaterdag en 3-de klasse gemengd zondag gespeeld.  
Na wat omzwervingen ben ik, naast het lesgeven, op mijn 27ste de studie Criminologie begonnen aan de Erasmus Universiteit. 
Nadat ik de studie in 2016 heb afgeronde ben ik bij TV Asmunt in Empel les gaan geven. 
Na 3 jaar ben ik toe aan een nieuwe stap in mijn trainerscarriere bij een club die qua drive en ambitie aansluit bij mijn persoonlijke ambitie. 
Naast mijn persoonlijke ambitie om na de zomer mijn B-licentie te gaan halen wil ik verder binnen een professionele tennisorganisatie invulling geven aan en het uitbouwen van de onderbouw zodat er nog meer kinderen enthousiast raken voor het tennis en er een naadloze overgang komt naar het wedstrijd tennis. 
Daarnaast wil ik volwassenen met plezier en passie een impuls geven in hun spel. 
Ik kijk uit jullie te ontmoeten en aan de slag te gaan bij Bastion Baselaar.
 
Tim Louwman

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen