Matching Pool sponsor van BLTC Bastion Baselaar!

01 maart 2018

De sponsorcommissie is verheugd te kunnen melden dat een 3-jarige overeenkomst is getekend met ICT-detacheerder Matching Pool.

Het bedrijf van José van den Wildenberg zal tevens 20 meter bordreclame gaan voeren aan de buitenzijde van ons tennispark.

Matching Pool is sinds 1990 actief als detacheringsbureau in het specialisme ICT. Zij stellen zich ten doel om, met kennis van en over opdrachtgevers en hun organisatie, een perfecte match te creëren tussen aanvragende cliënten en de beschikbare professionals. Als professionele ICT-dienstverlener vertalen zij hierbij de steeds snellere ontwikkelingen en steeds verdergaande mogelijkheden in de markt, naar specifieke producten en diensten voor hun opdrachtgevers. Wie detacheren als specialisme heeft, weet hoe belangrijk de menselijke factor daarin is. Het moet klikken tussen de collegae in het eigen team, tussen aanvrager en aanbieder en op de uiteindelijke werkplek!

José: “Het maken van een perfecte match is een kwestie van gevoel. Het geeft een enorme kick om de juiste personen en ervaring bij elkaar te brengen. Een match moet kloppen met een strik eromheen.”
 
Meer weten over Matching Pool of contact met het bedrijf opnemen? Kijk op www.matchingpool.nl

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen