Jitte Robben nieuwe trainster bij Bastion Baselaar

21 maart 2021

Vanaf 1 april is Jitte Robben de nieuwe trainster bij Bastion Baselaar. Zij zal ons trainers team komen versterken. Een aantal van jullie zal Jitte al kennen van de zaterdag trainingen die zij bij ons geeft samen met Benjamin Reek.

Afgelopen winter hebben we de trainingen voor tenniskids en senioren opgevangen met Martin, Per, Alban, Tommy, Annemieke en Annemarie. Ontzettend bedankt voor jullie inzet om iedereen van tennisles te voorzien. Dat was met alle Corona maatregelen en weersomstandigheden geen gemakkelijk opgave. Jitte zal alle tenniskids lessen en het grootste gedeelte van de senioren lessen gaan verzorgen. De groepen van Chantal Oomen en Jeroen Bok blijven zoals ze zijn.

De inschrijving voor de zomercursus is inmiddels geopend. De zomercursus zal starten vanaf 5 april. Indien de avondklok nog steeds van kracht is zullen de lessen uiteraard tot 20:30 gepland worden. We merken ook dat, door het vele thuiswerken, er vraag is om overdag te kunnen trainen met een groep. We willen hier graag in voorzien. Heb je die wens geef het dan op in bij het inschrijven. Dat kan via Yourtennis.

We hebben er als TC alle vertrouwen in dat we met Jitte een hele goede aanvulling op ons bestaande team hebben. Jitte heel veel succes en plezier bij Bastion Baselaar.

Technische Commissie
Bastion Baselaar 

Hieronder stelt Jitte zich aan jullie voor;

Hoi allemaal!

Hierbij wil ik mezelf graag even aan jullie voorstellen! Vanaf 1 april zal ik de nieuwe trainer zijn op Bastion Baselaar. Mijn naam is Jitte Robben en ik ben 28 jaar oud. Ik ben al actief als trainster in het tennisvak sinds 2009 en doe dit nog altijd met veel passie en plezier. Al die tijd heb ik gewerkt binnen Amjoy Tennis. Naast gediplomeerd tennistrainer ben ik ook afgestudeerd als orthopedagoog. Hard werken, veel plezier hebben en elke training een beetje beter worden zijn de dingen die ik de spelers op de baan elke les weer mee wil geven. Sinds september van dit jaar verzorg ik al een aantal jeugdtrainingen op Bastion op de zaterdagen dus sommigen zullen mij al kennen! Werken met de jeugd is mijn specialisme en ik zal dan ook veel jeugdlessen gaan geven, daarnaast zal ik ook een aantal avonden de trainingen voor volwassenen in gaan vullen.

Ik kijk er naar uit om fulltime bij Bastion aan de slag te gaan en jullie allemaal te leren kennen!

Tot snel!

Jitte

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310