Inschrijving wintercusus padel

04 november 2018


Beste leden,
 
De najaarscursus onder leiding van hoofdtrainer Joost, Tess, Nicole en Mike van de Padel Academy loopt bijna ten einde. Wij hopen dat u het naar uw zin heeft, veel heeft geleerd en gaat inschrijven voor de vervolgcursus!
 
 Inschrijven wintercursus
In de week van 19 november gaat er weer een nieuwe cursus van start bij Bastion Baselaar. Hieronder belangrijke informatie:
 
 
Wintercursus Bastion Baselaar
- Schrijf in voor 5 november (uiteraard kunt u daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen);
- Uiterlijk 12 november krijgt u de bevestiging met daarin de dag en tijd dat u bent ingedeeld;
- In de week van 19 november starten we met de lessen.

Lesdagen & trainers:
De lessen worden gegeven op maandag (Tess), woensdag (Joost), donderdag (Tess), vrijdag (Mike).

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Maak Kennis Met Padel
Voor iedereen die kennis wil maken met deze fantastische sport hebben we een mooie aanbieding. Maak Kennis Met Padel! 8 Padellessen inclusief gratis Padelracket v.a. 139,00 Euro.  Een andere mogelijkheid is om een racket te lenen voor de Maak Kennis met Padel cursus voor volwassenen, kosten 99,00 euro (alleen cursus max. 6 personen). U kunt dit in het opmerkingenveld aangeven.

Lidmaatschap
U kunt 1x een padelcursus volgen zonder lid te zijn van de vereniging. Daarna (bij inschrijving voor een vervolgcursus) betaalt u als niet lid echter wel € 5,00 per les extra. Mocht u zich reeds hebben aangemeld voor lidmaatschap per 1 januari 2019 dan betaalt u geen extra kosten voor de nieuwe lessenreeks.
 
Onbeperkt padellen en tennissen, zie voor meer info lidmaatschap Bastion Baselaar.
Lesdata
De lesdata kunt u, nadat u de bevestiging heeft ontvangen, terugvinden in 'mijn SimonTENNIS' onder het tabje 'lessen'. Uitval lessen: wanneer lessen uitvallen als gevolg van het weer of anderszins dan wordt deze lesdatum doorgestreept en een nieuwe datum gepland aan het einde van de cursus, tot een maximum van 2 inhaallessen.

Inhaalsysteem
In mijn ‘SimonTENNIS’ kunt u zich bij het onderdeel ‘lessen’ afmelden voor een les (tot 24 uur van te voren) en heeft u de mogelijkheid om een inhaalles aan te vragen. Een inhaalles wordt ingepland op open plaatsen. Het is een extra service en kan voor iedere leerling succesvol zijn als men zich tijdig afmeldt.  Het aantal lessen dat u kunt inhalen wordt bepaald door het aantal lessen van de cursus, zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

1e Clubkampioenschappen Padel Bastion Baselaar
Zaterdag 3 november zullen de 1e Padel clubkampioenschappen van start gaan.

Open Zuid Nederlandse Padel kampioenschappen
Momenteel worden er op TPC Maaspoort de Open Zuid-Nederlandse Padel kampioenschappen gehouden op Een fantastisch toernooi met maar liefst 243 inschrijvingen! Dit toernooi duurt nog tot en met komend weekend.

Kom eens een kijkje nemen bij deze toernooien en ervaar hoe leuk deze sport is!

Clinics
Om kennis te maken met deze fantastische sport organiseren we ook clinics op maat, informeer bij ons naar de mogelijkheden.

WK Padel in Paraguay
Op dit moment speelt Tess van Dinteren het WK in Paraguay. Zij is geselecteerd door de Nederlandse Padelbond om ons land te vertegenwoordigen op het WK Padel. Wij zijn trots en wensen haar veel succes.
 
Tot slot kunt u voor al uw vragen, naast de trainers ook terecht bij onze administratie bij Claudine Buijs. 
 
Wij wensen u een prettig vervolg van de padelcursus toe en zien u graag in de nieuwe cursus.
 
Met sportieve groet,
 
Padel Trainersteam Bastion Baselaar
SimonSport
073-6126170
[email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen