Hoppenbrouwers Techniek, nieuwe partner van BLTC Baselaar

02 oktober 2023


Hoppenbrouwers is een full-service technisch installateur met inmiddels 22 vestigingen door heel Nederland, maar wel altijd lokaal betrokken. Met deze 22 vestigingen verspreid over Nederland voelen zij zich onderdeel van de maatschappij. Daar dragen zij graag hun steentje aan bij.

De huidige maatschappij staat voor omvangrijke uitdagingen. Klimaatverandering, energietransitie, krapte op de arbeidsmarkt en de snelle groei en omvang van technologische ontwikkelingen. Hoppenbrouwers wil als familiebedrijf hier een belangrijke en waardevolle bijdrage aan leveren. Al jaren innoveren zij op het gebied van zonnepanelen, warmtepompen en andere installaties die de levensduur van onze planeet verlengen. Duurzaamheid zit in de vezels van het bedrijf. Geen wonder dat het hun doel is om de duurzaamste installateur van Nederland te zijn.

Zij kijken met dezelfde blik als BLTC Bastion Baselaar naar de wereld waarbij ze oog hebben voor onze omgeving, zij zich inzetten voor de jeugd en samen willen bouwen aan een mooie toekomst!

Meer weten? Kijk op www.hoppenbrouwerstechniek.nl

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Adres

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310