Afhalen KNLTB pasjes 2019

10 maart 2019


De KNLTB passen zijn weer binnen. Nieuw dit jaar vanuit de KNLTB is de “de meerjaren KNLTB pas”. Lees hier meer informatie over en de beweegredenen vanuit de KNLTB.

Afhalen pasjes::
Je kan je pasje op de volgende momenten ophalen bij Bastion Baselaar.
Henriette of Vladimir zijn op de club aanwezig om de bardienst in te plannen wanneer dat thuis niet gelukt is.
  • Zaterdag 23 maart (12:00 tot 13:30 uur en 16:30 tot 18:00 uur)
  • Dinsdag 26 maart (19:00 tot 21:00 uur)
  • Donderdag 28 maart (19:00 tot 21:00 uur)

Henriette of Vladimir zijn op de club aanwezig om de bardienst in te plannen wanneer dat thuis niet gelukt is. Mocht je nog je bardienst in moeten plannen, dan vragen we je vriendelijk om de open plekken in de nabije toekomst als eerste te checken. Bij voorbaat dank.
Na deze dagen worden de pasjes achter de bar gelegd en mits je aan alle onderstaande voorwaarden hebt voldaan, kan je de bardienst vragen deze voor je te pakken.
Je krijgt je pasje mee mits.
  • Je bardiensten voor 2019 zijn ingepland of afgekocht. (competitiespelers 3x en niet voor jeugdleden)
  • De contributiebijdrage voor 2019 op de rekening van Bastion Baselaar is bijgeschreven.
  • Er verder geen openstaande bedragen zijn richting Bastion Baselaar.
We wensen je weer veel tennisplezier voor het komende jaar.


Inplannen bardienst:
Inschrijven voor je bardienst doe je door in te loggen via de deze link. klik hier of via de website van Bastion Baselaar. klik hier (eerst inloggen). Mocht het niet lukken, dan kan je altijd even langskomen om samen met Henriette of Vladimir de bardienst in te plannen.


Sluitingsdiensten:
Helaas hebben we de 80 sluiters niet gehaald om zo een derde bardienst te kunnen laten vervallen voor de competitiespelers echter zijn we wel gestart met de pilot. Op dagen dat er een sluitingsdienst staat ingepland, draai je die avond de bardienst alleen. Mocht je alsnog interesse hebben om dit jaar sluiter te zijn, meld je dan aan door een mail te sturen naar [email protected] Vijf sluitingsdiensten staan voor twee hele bardiensten. Competitiespelers dienen zeven sluitingsdiensten te draaien. Een sluitingsdienst houdt in dat je 1 uur voor sluitingstijd aanwezig bent en meehelpt met het sluitingsprotocol om vervolgens samen het paviljoen af te sluiten.


Drie bardiensten voor competitiespelers:
Competitiespelers van de vrijdagavond, zaterdag en zondag dienen drie bardiensten te draaien bij voorkeur tijdens de competitieperiode.
 
 
Meld je aan voor het barteam:
Ben je 18 jaar of ouder en vind je het leuk om wat bij te verdienen. Wij zoeken nog enthousiaste leden, die tegen een vergoeding van € 25,- per dienst een bardienst willen draaien. Meld je aan door een mail te sturen naar [email protected].


Drukke dagen:
Mocht je achter de bar handig zijn en vind je het leuker om tijdens drukke dagen achter de  bar te staan, dan vragen we je om onderstaand overzicht van de evenementen te bekijken en je bardiensten tijdens een van de evenementen en/of drukke dagen in te plannen. Je zou ons daar erg mee helpen! Tevens hierbij een dringend beroep aan de competitiespelers om hun 3e bardienst gedurende de competitieperiode in te plannen.
 
 
Data van drukke dagen zijn:
Kick off competitie/ openingstoernooi                        23 mrt
Openingstoernooi                                                        31 mrt..
Pinkstertoernooi                                                           3 – 10 juni
Voorjaarscompetitie                                                    Weekenden in de periode 6 apr.–2 juni. (m.u.v. 27, 28 apr, 4 en 5  mei)                                                                                               
Landskampioenschappen jeugd                                 15 en 16 juni
Dubbel Jeugd**                                                           22, 23, 29 en 30 jun
Senior clubkampioenschappen                                   2 sep. - 7 sep.
 
Keukendiensten:
Draai jij elk jaar keukendiensten? Of wil je dit jaar juist keukendiensten draaien i.p.v. bardiensten stuur een email naar [email protected]. Wij plannen de keukendiensten samen met jou in.

IVA certificaat:
Het is voor de vereniging wettelijk verplicht om de bardiensten door leden te laten verzorgen die het certificaat 'Instructie Verantwoord Alcohol schenken' hebben behaald. Mocht je dat in het verleden nog niet behaald hebben, dan vragen we je via onderstaande link dit certificaat te halen. Het neemt 15 minuten in beslag. Dank hiervoor.
 
 
 Klik hier


Geen bardiensten draaien:
Bastion Baselaar kent voor leden, die hun bardienst niet willen vervullen, de mogelijkheid om de verplichte bardiensten af te kopen. Per dienst is dat € 40,- of vraag zelf het barteam om je dienst over te nemen voor € 25,- per dienst. De samenstelling van het team zal z.s.m. op de website geplaatst worden. Mocht je de diensten willen afkopen, stuur dan een mail naar [email protected]


Verhinderd voor een ingeplande bardienst:
Wanneer je onverhoopt verhinderd bent voor de ingeplande bardiensten, dan bestaan er verschillende mogelijkheden:
 
 
 1. Je ruilt met iemand. Geen extra kosten.
 2. Je vraagt een betaalde vrijwilliger van het barteam. Ten overvloede: een vrijwilliger is niet verplicht om in te vallen. Je betaalt de invaller € 25
 3. Je koopt alsnog een bardienst af via de verenigingsmanager.  Minimaal 2 weken vòòr de geplande bardienst. Je betaalt per bardienst € 40,-
 
 
 Eenmaal ingepland en niet op komen dagen: € 60,- boete en opnieuw inplannen. De boete hiervoor zal in het vervolg automatisch geïncasseerd worden
 
 
 Vragen:
Indien je nog vragen hebt, mail [email protected]nl 
 
 
Bedankt voor de medewerking!!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen