BB Padelsupporter

Wie zijn de BB Padelsupporters?

Dit zijn particuliere leden (supporters) die tenminste drie jaar lang € 100,- in een fonds willen storten ten behoeve van Bastion Baselaar Padel. Voor de supporters wordt jaarlijks een supporter-toernooi met BBQ georganiseerd, om te bedanken voor de bijdrage.

Wat willen we bereiken met deze supporters?

We willen extra financiële armslag creëren om padelbaan 3 en 4 op Bastion Baselaar aan te leggen. Van de €100 per jaar wordt maximaal €20 besteed aan het BB Padelsupporter evenement. De bestedingen van de rest van het bedrag zullen in overleg met het bestuur van Bastion Baselaar worden gedaan. De penningmeester van Bastion Baselaar ziet toe op de inkomsten en uitgaven van het geld.

OK, dan ben ik padelsupporter, en wat dan?

Als eerste gaan we je naam en foto vermelden op een prachtig bord op het padelplein van Bastion Baselaar. Heb je dit liever niet, is dat natuurlijk ook goed. We innen het geld door afgifte van een machtiging (het inschrijfformulier voorziet hier in). En uiteraard krijg je een uitnodiging voor het jaarlijkse event!

Indien we je als supporter mogen verwelkomen, verzoeken wij je om je vóór 30 september 2020 aan te melden. Dat kan door het inschrijfformulier in te vullen en ondertekenen en terug te mailen.

 

 

 

INSCHRIJFFORMULIER BBPADELSUPPORTER.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen