Bastion Baselaar indoor wintercompetitie 2018 / 2019

BASTION BASELAAR INDOOR WINTERCOMPETITIE 2018/2019  

SPEEL JE AANKOMEND JAAR (WEER) MEE?   

Voor wie?    Tennissers leeftijd 20+ ; leden en niet-leden Bastion Baselaar. 

Wanneer?     Doordeweeks en/of op zondag  7 wedstrijden van 1.15 uur.  

In het winterseizoen september t/m maart Onderdelen:  HD, DD en GD speelsterkte KNLTB 5 t/m 9,  

Bij voldoende interesse is er ook een poule voor speelsterkte 4. 

Kosten:           € 55,= per onderdeel  

Partner gezocht?  Geef het aan bij de organisatie via [email protected] en wij proberen iemand voor je vinden!

Inschrijven voor 30 Juni 2018 via www.toernooi.nl     

Nieuwe organisatie

Afgelopen jaren waren we met z’n allen erg verwend met Albert en Riky die de organisatie op zich hadden. Zij regelden de winter indoor competitie met verve maar ook met heel veel werk en toewijding. Zij regelden vervangers en waren elke competitiedag aanwezig, het liep op rolletjes zo.

Omdat toewijding zoals Albert en Riky die gaven niet makkelijk te vinden is en zeer zeldzaam, hebben we nagedacht over hoe we de competitie qua organisatie op een andere manier kunnen vernieuwen en vergemakkelijken. Na een evaluatie met enkele deelnemers waar zij dachten dat het het meest spaak liep vorig jaar zijn we aan de slag gegaan om het te verbeteren.

En dat is gelukt! Met een app. In de app kun je realtime zien in welke poule je zit en wat de standen zijn (en dus ook op welke positie je staat) Maar wanneer en hoe laat je moet spelen en tegen wie. Een echte verbetering is ook dat de telefoonnummers van je tegenstanders in de app staan en dat je met elkaar kan chatten via de app. Dus, het is makkelijker je tegenstanders te bereiken, mocht er iets zijn. De uitslag van de wedstrijden kun je in de app invoeren. Je tegenstander krijgt daar dan ook een notificatie van. We zijn ook bezig met een reservelijst. Of die uiteindelijk in de app opgenomen kan worden weten we nog niet. Zo niet, zorgen we dat deze op een andere manier beschikbaar wordt voor jullie. Binnenkort meer info over wanneer en hoe de app voor jullie beschikbaar komt!

 

BASTION BASELAAR 

Krijgt nieuwe binnen banen!  

De nieuwe ondergrond – Cushion-  lijkt qua speeleigenschappen veel op gravel,  geeft maximale demping en is hierdoor minder blessure gevoelig. Voor (jeugd) spelers de ondergrond om de juiste techniek aan te leren.   Probeer nu bij Bastion Baselaar de ondergrond van de toekomst!

 

De foto geeft een impressie van de binnenbanen (ook de kleuren!)  

Kijk voor meer informatie op onze website  www.bastionbaselaar.nl    MAAK OOK ANDERE MENSEN  ENTHOUSIAST  VOOR DEZE  COMPETITIE  (OOK VOOR NIET KNLTB  LEDEN)

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Address

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen