WorkEmpowered! verlengt sponsoring!

13 januari 2024


Het is altijd leuk wanneer een sponsor zelf aangeeft graag de overeenkomst te willen verlengen wanneer het einde daarvan nadert. Dat was tijdens de feestdagen het geval met Mirjam Van Roer, MMO.

Mirjam is al bijna 50 (!) jaar lid van BLTC Bastion Baselaar. Op haar 6de lid geworden, daar opgegroeid en het verenigingsleven heeft haar ontwikkeld en gevormd. Onnodig te zeggen dat zij Bastion een zeer warm hart toedraagt en graag een bijdrage levert aan de doorontwikkeling van deze prachtige vereniging! Sinds een aantal jaren heeft zij padel ontdekt en deze sport heeft haar hart gestolen, met een Top 25-plaats op de Nederlandse damesranglijst als voorlopig resultaat!

Mirjam faciliteert als interim manager, adviseur en coach vanuit haar bedrijf WorkEmpowered! bedrijven en organisaties de gewenste veranderingen en prestaties te realiseren.  Voornamelijk vraagstukken op individueel-, team- en organisatieniveau die liggen op het gebied van transformatie van de zorg en professioneel werk, samenwerking in (management-)teams, leren en ontwikkelen en persoonlijke professionele groei.

In haar stijl van coachen en leidinggeven maakt ze veel gebruik van de ervaringen uit de topsport die ze als tennisser, sportfysiotherapeut heeft opgedaan en ook nu nog als fanatiek padeller op doet.
Net zoals in de topsport is ook in de zorg verandering nodig om toekomstbestendig te zijn. Mirjam hanteert daarbij een aanpak waarin medewerkers zoveel mogelijk zelf vorm en regie geven aan hun verandering en ontwikkeling. Resultaten behaal je immers samen!

Meer weten? https://workempowered.nl

Op de foto rechts: Mirjam van Roer

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Adres

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310