Nieuwsbrief maart 2024

08 maart 2024


Beste Bastioners,

Er is weer veel gaande op onze mooie vereniging, dus hoog tijd om jullie een update te geven

Onze bar is niet meer, leve de nieuwe bar!  

In onze ALV van 11 juli vorig jaar is goedkeuring gegeven voor de aanleg van een nieuwe bar. Onze karakteristieke bar maakt, al sinds het begin van ons “nieuwe park”, onderdeel uit van ons interieur. Wist je dat de vorm gebaseerd is op een half tennisracket? Hoe dan ook, de bar was hard aan vervanging toe, zowel functioneel als qua uitstraling. De oude bar is 26 februari afgekoppeld en er wordt hard gewerkt aan de plaatsing van de nieuwe bar. De verwachting is, dat deze einde van de week zal staan. 

Sluiting paviljoen op zaterdagen buiten het seizoen (tot 1 april)

Wij hebben gemerkt dat er op de zaterdagen buiten het seizoen (november t/m maart) weinig te doen is op ons park. Daarom hebben we besloten om het paviljoen (lees de bar/boven) te sluiten vanaf 19.00 uur.  

De mogelijkheid om te spelen blijft wél; het park is open tot 22 uur. Je kunt dan via de deur beneden toegang tot het park verkrijgen. De toegangscode staat in je KNLTB app. Open de app, links onderin vind je de optie HOME. Klik daarop. De toegangscode staat dan bovenin dat beeldscherm.

Er wordt iedere zaterdag einde van de middag gecheckt of er reserveringen staan na 19 uur. Zo ja, dan houden we het park open en het paviljoen dicht. Zo nee, dan gaat het gehele park dicht. Er moet namelijk ook weer iemand terugkomen om het park volledig te sluiten om 22 uur. Als dat niet nodig is, dan is dat natuurlijk beter. Vandaar de check op reserveringen.   

Groot onderhoud tennisbanen

Vanaf maandag 26 februari zal er worden gewerkt aan het onderhoud van tennisbanen 9 en 10. Hoe lang de werkzaamheden gaan duren is afhankelijk van het weer. Na de werkzaamheden zullen de banen nog vrij zacht zijn. Het kan dan zijn dat je bij het afzetten een kuiltje maakt. De oproep is om deze weer dicht te maken door het gravel terug te schuiven met je schoen en daarna aan te stampen. Op deze manier dragen we allemaal een steentje bij aan een goede kwaliteit van de banen.

Wanneer de weersomstandigheden het toelaten zal er na het groot onderhoud op banen 9 en 10, gestart worden met het voorjaarsonderhoud van banen 1 tot en met 8. Dat soort onderhoud vraagt minder tijd en daarom zullen deze banen sneller weer beschikbaar zijn. 

Save The Dates

  • Kick off competitie senioren: 4 april
  • Voorjaarscompetitie Tennis senioren: 5 april t/m 2 juni
  • Voorjaarscompetitie Padel: 5 april t/m 20 mei
  • Afsluiting competitie senioren: 1 juni 
  • Afsluiting competitie junioren en senioren zondag: 2 juni
  • Zomercompetitie Padel: 7 juni t/m 7 juli
  • Pinkstertoernooi Padel: 29 april t/m 5 mei. Inschrijving opent binnenkort
  • Pinkstertoernooi Tennis: 3 juni t/m 9 juni. Inschrijven kan hier
  • Clubkampioenschappen: 28 aug t/m 7 sep

 

Tot snel bij Bastion!

Groet,

Bestuur Bastion Baselaar

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 642 3740

Adres

Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen

KVK-nummer

40215310